- Samarbeid og raushet skal gjøre oss til vinnere

Aud M. Risengs innlegg på årsmøtet til Innlandet Ap:

Nå har vi en historisk anledning til vise raushet, løfte blikket og samle Innlandet, og gjøre Innlandet til landets beste fylke – for alle.

Samarbeid og gjensidig raushet skal gjøre oss til vinnere. 

Jeg har store forventninger til at vi skal samle Innlandslaget og bygge opp et godt samspill mellom kommunene, mellom kommunene og med regionale statlige myndigheter og samarbeidspartnere.

Vi skal ta hele Innlandet i bruk, for vi skjønner at vi trenger både by og bygd. Et eksempel: Jeg heier på Valdres, og før jeg møtte regionrådet fra Valdres visste jeg så lite om denne regionen, men nå har jeg lyst til å dra til Valdres på ferie. Og det som gleda meg stort, var da jeg hørte valdresingene prate om at «nå blir vi på lag med Finnskogen – det er spennende»!! Jeg har mine røtter fra Finnskogen.

Uten samarbeid utnytter vi ikke mulighetene våre godt nok. Hamar Arbeiderparti er rede til å gjøre sin del av jobben! Tenk som Marit Breivik, landslagstrener i håndball. Keeperne på Norge konkurrerte ikke innbyrdes om keeperplassen. Vi skal ha de tre beste keeperne i verden, sa Marit! Dere skal samarbeide om å bli det – og da får alle gull!! Det går an å tenke slik i kommunesamarbeidet også.

Og hvis vi vinner ordførermakta i Hamar, skal jeg love denne forsamlingen at jeg vil stå for en langt mer positiv dialog enn det vi har sett til nå. Vi i Hamar Arbeiderparti vil skape et omdømme der Hamar ses på som samarbeidskommune nummer 1. Og vi deler gjerne den førsteplassen med 45 andre kommuner i Innlandet.

 

Aud M. Riseng og øvrige delegater fra Hamar Ap på det historiske møtet i Innlandet Arbeiderparti.

Ordførerkandidat Aud M. Riseng sammen med delegatene fra Hamar Ap.